Претседателот Иванов утре ќе го одржи своето годишно обраќање

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов утре ќе го одржи своето годишно обраќање, соопшти неговиот кабинет.

img

Годишното обраќање наместо во Собранието на Република Македонија, ќе биде од кабинетот на Иванов, бидејќи новиот собраниски состав сѐ уште не е конституиран.

Објавено среда, 28 декември 2016 04:06:00Барај

 

Последни вести