Семејството Трамп тагува поради смртта на дадилката Милка

Семејството и пријателите ја испратија Милка Милисављевиќ во вечното почивалиште.

img

Таа на Балканот стана позната по тоа што во седумдесеттите години ги чуваше децата на новиот американски претседател Доналд Трамп.

Но, најголемо внимание предизвика информацијата дека семејството Трамп било многу потресено од смртта, бидејќи за Милка имале само пофални зборови и дека децата никогаш не ја заборавиле.

Вака најблиските ја испратија 85-годишната Милка во нејзиното вечно почивалиште.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено понеделник, 26 декември 2016 08:54:00Барај

 

Последни вести