Грција се најде на листата на опасни држави

Грција се наоѓа на листа меѓу опасните држави во светот, пишува „Бизнис инсајдер“.

img

Во листата што беше објавена денеска, се вклучени држави кои се безопасни и држави кои Британците треба да избегнуват да ги посетуваат поради безбедноста.

На листата, Грција се наоѓа меѓу државите како Колумбија, Украина, Тунис и Турција.

Класификацијата е направена на база на податоци за криминал и извршени терористички напади.

Објавено вторник, 27 декември 2016 05:16:00Барај

 

Последни вести