Путин: Не постојат проблеми што Русија не може да ги реши

Не постојат проблеми што Русија не може да ги реши, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин.

img

– Никој не може да создаде такви проблеми што ние не можеме да ги надминеме. Што е најважно, нашата работа е успешна, истакна Путин на приемот во Кремљ.

ТАСС јави дека Путин потоа наздравил за Русија, за жителите на земјата и на сите им посакал успех во следната година.

– Единствено што сакам да потенцирам е дека работевме напорно и успешно. На состанокот на Советот за безбедност зборувавме дека оваа година беше многу комплексна за решавање на социјалните и економските проблеми, наведе Путин.

Објавено среда, 28 декември 2016 05:28:00Барај

 

Последни вести