Маж завршил во лудница откако по 19 години брак дознал ужасна тајна

Вистината е во основата на секоја среќна врска или брак. Сепак, тоа не се му се случило на Јан од Белгија, кој по 19 години откри страшна тајна, која неговата сопруга ја криела.

img

Јан се заљубил во прекрасната Моника од Индонезија и покрај проблемите со службата за имиграција, тој ја зел за жена во 1993 година. Речиси две децении подоцна Јан дознал дека неговата сопруга крие голема тајна.

- Моника е родена како маж. Дури и сега кога размислувам за тоа, целиот треперам. Ја донесов во Белгија, иако воопшто не беше лесно. Канцеларијата за имиграција се сомневаше за нејзиното потекло и темелно го истражуваше нејзините документи. Не ми беше јасно, бидејќи гледав колку привлечна жена е, немаше карактеристики на маж - додал Јан.

Јан (64) има две деца од првиот брак, па тој и Моника (48) одлучиле дека не сакаат повеќе деца.

Овој Белгиец не бил измамен само на овој начин. Всушност неговата „сопруга“ била толку прецизна, што симулирала дека има дури циклус.

-Да, имавме секс, но никогаш ништо не забележав - се жали Јан.

Сѐ почнало да се распаѓа кога Моника почнала интензивно да работи и помалку да се грижи за прикривањето на нејзините тајни.

- Прво ја забележаа моите деца. Моника целосно опушти. Почнаа да ја гледаат во ноќни клубови, облечена како најголемата ку*ва - споделува Јан.

Открил и неколку љубовни пораки во нејзиниот компјутер, по што избувнал жесток скандал.

- Еден пријател ми кажа дека наоколу се зборува дека жена ми го има сменето полот, а и мојот син го има слушнато истото - додава Јан.

Тој одлучил да ја стави на тест. Рекол дека ја знае целата нејзина приказна и дека ја открил вистината. Тогаш, Моника му го признала сето тоа.

- Потврди дека е родена како маж. Почна да ми зборува за своето минато, но јас ништо не можев да слушнам. Полудев. Не знаев што да направам, додека полицијата не заѕвони на вратата - вели Јан.

Тој бил приведен, а веднаш потоа однесен на психијатар. Сѐ уште се лекува од последиците од шокот.

Јан побарал поништување на бракот, но процесот сѐ уште е во тек, бидејќи му е забрането да ја избрка Моника од сопствениот дом.

Објавено понеделник, 12 декември 2016 10:56:00Барај

 

Последни вести