Му пораснале гради од секојдневна навика која ја имаат многу луѓе!

Сидни Велингтон, 54-годишен Британец ја тужи локалната компанија за производство на млеко од соја откако открил драматични промени на своето тело.

img

Тој пиел млеко од соја интензивно во последните неколку месеци и му пораснале гради.

Велингтон се префрлил од кравјо на млеко од соја по препорака од доктор.

- На почетокот, сѐ беше добро, но по неколку месеци забележав дека моите гради почнаа да растат. Ми исчезна сексуалната желба. Ми се сменија емоциите. Имам промени и на половиот орган – вели тој.

Објавено вторник, 13 декември 2016 09:55:00Барај

 

Последни вести