Наместо да му остави бакшиш на келнерот, богат адвокат го повикал неговиот шеф и сторил нешто неверојатно!

Брајан работи како келнер во еден ресторан во Вичита. Покрај фактот што страдал од болни проблеми со забите целиот свој живот, луѓето коишто го познаваат го сакаат поради неговата ведрина.

img

Тој не престанува да се смее, иако неговата уста е полна со расипани заби и несигурноста што ја носат со себе.

Токму затоа Тимири Шибли, која заедно со сопругот го поседуваат ресторанот, не била изненадена кога клиент еден ден одлучил да стори нешто неверојатно за омилениот келнер.

Имено, еден ден Брајан ги услужил адвокатот Фред Ботчер и неговото семејство. На Фред веднаш му се допаднала љубезната душа на Брајан и неговата ентузијастична насмевка.

И самиот искусил проблеми со забите кога бил млад, па Фред сочувствувал со него и одлучил да стори нешто неверојатно.

Откако биле услужени, Фред станал од масата и наместо да оди да ја плати сметката, тој му дал на Брајан подарок во вредност од 25.000 долари.

Погледнете ја неверојатната трансформација на Брајан откако ја прифатил помошта на Фред.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено среда, 21 декември 2016 11:57:00Барај

 

Последни вести