Неговата сопруга починала. По 2 години, полицијата виде фотографии од венчавката и го забележа незамисливото!

Ова е приказна за љубовта, загубата и неверојатната судбина. Само неколку дена пред свадбата на Дејв и Ерика Ласеј, на Ерика ѝ бил дијагностициран редок и агресивен облик на лимфом. Починала во 2010, на 30-годишна возраст.

img
ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА ПРОЧИТАТЕ

Дејв останал скршен вдовец, а најдраг спомен му биле фотографиите во камерата на Ерика.

Но, провалници во 2012 година ја ограбиле неговата куќа во Санта Ана (Калифорнија). Вредни предмети му биле украдени, но најмногу го погодило исчезнувањето на камерата на Ерика.

„Едноставно не ми се чинеше фер. По сѐ што поминавме заедно, уште и кога останав без камерата се чувствував како некој да ме мавна во стомак“ – изјавил Дејв за Си-Ен-Ен.

Исчезнале повеќе од 300 непроценливи фотографии од Ерика и нивниот заеднички живот. Во камерата се наоѓале и фотографии од нејзиниот погреб.

Дејв знаел дека никогаш повеќе нема да ги види фотографиите...

Објавено четврток, 07 јули 2016 7:10:00Барај

 

Последни вести