Судбина на 3-годишно девојче е предупредување за сите родители: Децата го прават ова многу често, а може да биде фатално!

Ништо не е трагично, како смртта на едно дете. Животот е краток и никој не заслужува да умре пред да има можност да го запознае светот.

img

Ова е тажната судбина што ја снајде Миранда Грејс Лоусон, девојче кое умира во почетокот на ноември 2016 година.

Трагедијата се случува на роденденот на мајката, на кој малата влегува одеднаш во собата, не успевајќи да ја земе воздух, а дел од пуканка ѝ се заглавува во грлото и таа брзо умира од задушување, без никој да може да направи нешто.

Смртта е трагичен инцидент, но нејзините родители се надеваат за споделување на оваа приказна со други семејства за да се зголеми свеста за опасноста од задушување.

Објавено петок, 23 декември 2016 09:40:00Барај

 

Последни вести